Meer resultaten voor epoxyhars

epoxyhars
Steppa // Epoxy gietvloer // Steppafloor EP.
Epoxyhars is een kunsthars welk na doorharding resulteert in een heel harde en sterke matrix, licht in gewicht en met uitzonderlijke eigenschappen. Gebruikt voor vloeren bekomt men een kunstharsvloer met hoge druksterkte, een ideaal systeem voor toepassingen met zware belasting, en met een gesloten en vlot reinigbaar oppervlak.
West System Epoxyhars 105 205 harder Snel KOK watersport.
Voeg toe aan verlanglijst. Dit pakket bestaat uit de West System 105 epoxyhars en de West System 205 snelle verharder. West System 105. De epoxyhars vormt de basis van alle mogelijke combinaties met West System-producten en heeft een uitstekend verzadigingsvermogen.
Rywapox epoxyhars lijm en voegmortel.
Gratis nummers voor al uw bestellingen: T 32 0800 11 040 F 32 0800 11 050. Rywapox epoxyhars lijm en voegmortel. Oplosmiddelvrije, in water emulgeerbare tweecomponentenmortel op epoxyhars-basis voor chemisch en mechanisch zwaar belaste wand en vloerbedekking, voor binnen en buiten.
Variopox Universele Epoxyhars 1500 ml.
Variopox Universele Epoxyhars. De ijssel Variopox impregneerhars epoxy. Variopox Impregneerhars is een tweecomponenten epoxysysteem op basis van een oplosmiddel vrije epoxy hars met een polyamine addukt als verharder. Aan mandje toevoegen. Aan verlanglijst toevoegen. Variopox universele epoxyhars. Variopox Universele Epoxyhars.
Epoxyhars nu 10 % KORTING!
Met de combinatie van epoxyhars en hout, al dan niet samen met een glasweefsel, creëert u een fantastische en luxe uitstraling. Met een heldere epoxyhars blijft de kleur en de structuur van het hout zichtbaar en krijgt het geheel een luxe uitstraling.
Publicaties WTCB.
Het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf is een Belgische particuliere onderzoeksinstelling die in 1960 werd opgericht op initiatief van de beroepsorganisatie en heeft tot doel het toegepast onderzoek in de industrie te bevorderen, om aldus het concurrentievermogen te verhogen.
Bestel Lijm, epoxyhars online.
Voor meer informatie alsook het wijzigen van uw voorkeuren kan u terecht op deze pagina. Door op akkoord te klikken bevestig je dat je het privacy en contentbeleid voor cookies op de Würth website hebt begrepen en hiermee akkoord gaat.
Wilsor epoxy hars Altijd voordelig bij Verfgroothandel.
wilsor epoxy hars 07, kilo blanke epoxyhars voor lamineren. Aanbiedingsprijs 2114, 1747, Normale Prijs 2577., Voeg toe aan verlanglijst. wilsor epoxy hars 14, kilo blanke epoxyhars voor lamineren. Aanbiedingsprijs 3745, 3095, Normale Prijs 4567., Voeg toe aan verlanglijst. wilsor epoxy hars 7 kilo blanke epoxyhars voor lamineren.
Giethars Carbonwinkel.nl.
Epoxyhars L Verharder W 300 300 min. Product Naam: A naar Z. Product Naam: Z naar A. Epoxy giethars is volledig doorzichtig en lijkt op gesmolten glas, ook na langdurige blootstelling aan zonlicht. Met deze epoxyhars worden uiteenlopende vormen gegoten in mallen.
Universele epoxyhars snel PolyesterShoppen.be.
Epoxyhars is ook te mengen met diverse vulstoffen om een massa naar wens te krijgen. Met katoenvezel maakt u een sterke houtlijm, met Stewathix een zeer sterke lijmpasta voor zeer veel toepassingen. Met rode microballoons maakt u een eenvoudig te schuren lichtgewicht plamuur.

Contacteer ons