Resultaten voor Epoxy Design

Epoxy Design
Polyesterbewerker SYNTRA Limburg.
2de jaar: Polyester gespecialiseerde technieken 128u. Epoxy Polyurethaan en Vinylesterharsen. De verschillen met polyester, hun toepassingen en verwerkingstechnieken. Hand, giet, pers en vacuüm technieken de specifieke materialen die ermee samen gaan. De noodzakelijke kwaliteiten van een plug en het ontwerp ervan in functie van het productieproces.
Superfloor, specialist in gietvloeren regio West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen.
epoxy gietvloer, afgewerkt met 2 SATIN transparante toplagen. epoxy gietvloer, afgewerkt met 2 GLANZENDE transparante toplagen. epoxy gietvloer, afgewerkt met 2 GLANZENDE transparante toplagen. douche uitbekleed met wanden en afgewerkt met 3 lagen PU. trappen uitgewerkt met PU en 3 toplagen PU WIT. 2 lagen GLANZENDE transparante coating op gepolierde betonvloer. 2 lagen GLANZENDE gekleurde coating op gepolierde betonvloer. 1 laag MAT gekleurde coating op geschuurde betonvloer. Interesse in een project of heb je vragen? Vraag meer informatie of een offerte aan. Superfloor is je steeds volledig vrijblijvend van dienst. ik wil gecontacteerd worden. We provide original, quality, attractive and functional design.
Naadloze epoxy en pu gietvloeren G F.
Naadloze epoxy en pu gietvloeren. Home Projecten Naadloze epoxy en pu gietvloeren. Naadloze epoxy en pu gietvloeren. Acrylaatvloeren, Beton look, Epoxyvloeren, industrieel, Marmer en steentapijt, PU vloeren. Inloopdouches en badkamervloeren. strakke uitvoering van badkamerwanden. Woning: al onze projecten zijn door het team van GF uitgevoerd. Steentapijttroffel, en marmer vloeren. Renovatie van vloeren in koelcellen tot minus 30 graden celcius. Design by Graphista.
MLine: mozaïek zwembaden van epoxy.
MLine: Mozaïek zwembad op maat. Zwembaden, zowel binnen als buitenzwembaden, worden steeds individueler, het design steeds geavanceerder: rechte en ingetogen lijnen, doordachte afmetingen, tijdloze kleur en materiaalkeuze. En daarbij maximale functionaliteit want een zwembad is meer dan alleen een bad met water.
Specialist in gietvloeren steentapijt te Limburg Excellent Gietvloeren.
Beton Art staat synoniem voor strak design, een gietvloer met een eigenzinnig karakter. Het idee van een betonvloer, maar dan met een persoonlijke uitstraling. Het exclusieve dessin van deze vloer wordt tot leven gebracht door de combinatie van twee kleuren: het opmerkelijke BetonArt effect. Meer over deze gietvloer.
weber.floor design_gekleurde, zelfnivellerende cementgebonden gietvloermortel Weber.
de maximale wachttijd tussen het aanbrengen van de primer en het gieten van de vloer mag niet meer dan 48 uur bedragen. gebruikstemperatuur: 10C tot 25C lucht en ondergrond. houd na het aanbrengen van weberfloor design een temperatuur van 10C gedurende de volgende 7 dagen aan.
Flowresin: designvloeren voor thuis en bedrijf.
Bel: 32 280 835 89 Of mail: info@flowresin.com. PU Gietvloer Green Line. Epoxy Gietvloer HQ. MMA Polyurea vloer. Vloercoating snel belastbaar. Gietvloer strong white. Design betonvloeren woning. download de brochure. bekijk de technische informatie. Flowresin: gietvloeren, vloercoatings en betonlook vloeren.
Latemse Epoxy Welkom.
De gietvloer met betonlook heeft dezelfde voordelen als de PU gietvloer: aangenaam loopgevoel, decoratief, design en niet verkleurend. Een marmertapijt bestaat uit ontelbare kleine marmerkorrels die op maat getrommeld en daarna gezeefd zijn. Deze marmerkorrels worden gebonden door een oplosmiddelvrije transparante epoxyhars. Hierdoor ontstaat een naadloze decoratieve vloer met een prachtige natuurlijke uitstraling. Het aanbrengen van epoxy marmertapijt gebeurt op dezelfde manier als een siergrindvloer, dus ook geschikt voor vloerverwarming.
Consist bvba Meubilair met Epolam.
Dit veld is verplicht. Dit veld is verplicht. Emailadres is ongeldig. Dit veld is verplicht. Schrijf me in voor de nieuwsbrief. 2012 by adict.be. Creatief design en realisatie van meubels tafel, stoel enz. met behulp van epoxy lamineerhars Epolam 2015.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Contacteer ons