Resultaten voor 3d printer app

3d printer app
XYZprinting da Vinci Junior 1.0w 3D-printer WiFi.
XYZprintings da Vinci Jr 3D printer. SD, SDHC, SDXC. Contacteer ons op. 0800 9 10 11. of schrijf ons. Omschrijving van da Vinci Junior 1.0w 3D-printer WiFi. Een leuke app voor iedereen! Nu kan iedereen in huis het plezier van 3D-afdrukken delen.
Stempels maken met je 3D printer met Ingegno Ingegno.
Ben je tevreden? Genereer dan de STL via de knop onderaan, en download deze. Het STL bestand kan je laden in de software voor je 3D printer. Let op dat objecten gemaakt met onze app vaak geen correcte 3D figuren zijn.
Cursus 3D tekenen en printen.
Web 2.0 gratis. App Game ontwikkeling. Zelf games maken. Skype voor Bedrijven. Sass en Compass. Sublime Text Emmet. Cursuswijzer Grafische Vormgeving. Cursussen in ontwikkeling. Inloggen cursus 3D tekenen Printen. Het is geen fictie of toekomst meer, maar heden. Een 3D printer maakt het mogelijk objecten in plastic, hout, koolstof, metaal en andere materialen uit te printen.
3D-PRINTING WORKSHOP ClubHouse.
Verder ontdek je 3D-scannen en als extraatje krijg je na afloop ook een scan in je mailbox van je persoonlijke 3D-selfie. Doe je mee? Want dankzij 3D printing zijn we allemaal makers. Wat mag u verwachten van de 3D-printing workshop?
Eindelijk een goedkope en makkelijk te gebruiken 3D-printer op de markt WANT.
Het design van de 3d printer is compact en het apparaat ziet er eigenlijk uit als een klein oventje. Aan de zijkant is een gekleurde disk, welke je kunt vervangen met een ander kleurtje om zo het apparaat bij je interieur te laten passen. Verder komt Cubibot met een hele reeks aan handige features. Zo ondersteunt het cloud-printing en kun je printen in ABS plastic, nylon, polymelkzuur en verschillende andere materialen. Deze worden geprint met een resolutie van tussen de 50 en 300 microns, wat gebeurt met een snelheid van 80 mm per seconde. Printen via de app.
3D-printers, de toekomst? Emarketingblog blog on online marketing.
En ook kan het voedselprobleem in derde wereld landen opgelost worden wanneer een 3d-printer voedsel kan printen. Video: 3d printer produceert stoel. Categorized under Innovation, News and tagged with 3d printen, 3d printer, app, bedrijven, facebook, Instagram, sociale media, twitter.
3D printen: het begin van een grote revolutie?
Mijn Simyo app. 3D printen: het begin van een grote revolutie? 29 juni 2017 29 juni 2017. Tot in de jaren negentig waren 3D-printers nog heel erg sciencefiction. Zoals de Replicator in Star Trek. Maar de minifabriekjes staan inmiddels bij veel hobbyisten thuis. Heb je zelf geen 3D-printer? Geen nood, dankzij handige apps kun je zelf toch 3D printen. De printers worden steeds goedkoper, het printen is super duurzaam en je kunt steeds meer met de printers maken. Het populairst zijn bijvoorbeeld smartphonehoesjes, maar je kunt er zelfs protheses en huizen mee bouwen. Staan we aan het begin van een grote 3D-printrevolutie? Papierloos product met uitstekende papieren. 3D printen is beslist geen modeverschijnsel. Met een jaarlijkse omzet in Nederland van 120 miljoen euro is het een serieuze markt. Steeds meer bedrijven printen onderdelen met 3D-printers. Wekelijks worden er tussen de 500 en 1000 printers consumentenprinters verkocht, voornamelijk aan hobbyisten die ermee experimenteren. Experts verwachten dat over een tijd in ieder huishouden een 3D-printer zal staan. En dat is geweldig. Je downloadt gewoon een ontwerp, zet de printer aan en klaar is Kees.
Tiertime Up Mini 2 3D printer De Rekenwinkel.
120 x 120 x 120 mm. Afmetingen van de 3D printer.: 255 365 385mm. Positionering precisie van de assen.: ABS, PLA, ABS. Stand alone printing via SD.: Stand alone printing via USB.: Stand alone printing via WiFi.: Studio, iOS app.
Ultimaker S5 zet nieuwe standaard voor zorgeloos 3D-printen Emerce.
De gratis Ultimaker App stuurt notificaties naar gebruikers wanneer een printtaak klaar is, of wanneer een printer aandacht of onderhoud nodig heeft. Deze is beschikbaar vanaf 15 mei voor Android en iOS en werkt met Ultimaker S5 en Ultimaker 3 3D-printers.
Hebben! Mooie én goedkope 3d-printer Bright.
Printen met de MOD-t moet dan ook heel simpel zijn. Met Frog Design maakte de startup een online winkel en een app die consumenten moeten helpen om 3d-creaties te downloaden en te delen. 3d-designs gaan via wifi meteen vanuit de site of app naar de printer.

Contacteer ons