Meer resultaten voor den

den
Lier Den Brand.
vzw Den Brand heeft sinds 2004 in Lier enkel een Dagcentrum en geen woongelegenheid. We organiseren hier uitstappen, activiteiten, koken samen en leren bij. Voor woongelegenheid kan je terecht in Mol of Herentals. Becquaertlaan 2 B2.12 2400 Mol Tel: 014/34.70.40 E-mail: info@denbrand.be.
Arnout Van den Bossche Burn-out voor beginners Capitole Gent.
Arnout Van den Bossche Burn-out voor beginners. Dit evenement is afgelopen. Info over veiligheid timing mobiliteit: zie Timing onder Kalender. Als je denkt dat jij het slecht getroffen hebt op je werk, kom dan zeker kijken naar de nieuwe zaalshow Burn-out voor Beginners van Arnout Van den Bossche.
Heist-op-den-Berg gaat stemmen: Er" moeten andere dingen gec. Heist-op-den-Berg Gazet van Antwerpen.
David Geerts van PRO Heist sluit de top drie af met 1969 stemmen. Heist-op-den-Berg is ook één van de gemeenten waar nog met potlood en papier gestemd is. Er moest dus ook manueel geteld worden en dat gebeurt boven op de berg in het Sint-Lambertusinstituut.
Dienstencentrum Den Dries Wellen.
Een thuis voor alle senioren. Dienstencentrum den Dries is een erkend lokaal dienstencentrum waar iedereen terecht kan voor informatieve, recreatieve en vormende activiteiten. Het Lokaal Dienstencentrum Den Dries is gelegen in de Dorpsstraat 26A te 3830 Wellen, langs het OCMW van Wellen, achter het gemeentehuis.
Den Draak.
Voorpagina Den Top Sint Pieters Leeuw.
Zou je graag je kind inschrijven in Puur Natuur of Den Top? Kom dan gerust naar het opendeurmoment in Puur Natuur op vrijdag 8 februari 2019 tussen 15.30 uur en 18.30 uur of naar het infomoment in Den Top op dinsdag 19 februari 2019 om 19 uur.
Overlijdens Van den Broeck Begrafenissen.
echtgenoot van mevrouw José Alen. Echtgenote van de heer Jos Peeters. Erna Van den Brande. Echtgenote van de heer Fons Van Tendeloo. Berke Van Nuffel. Weduwe van de heer Sus Henderickx. Jan Van den Broeck. weduwe van de heer Vincent Raeymaeckers.
Restaurant Bij Den Boer Informatie.
Bij" den Boer" heeft voor u ook een maand menu klaar staan dat bestaat uit 4 gangen en waarvan de prijs slechts. Vraag gerust naar de seizoengebonden voorgerechten en hoofdschotels. Naast zijn uitstekende wijnkaart, heeft Bij" den Boer" een grote variant aan aperitieven, streekbieren, sterke dranken en frisdranken.
DEN BEER HEEFT MIJ GEZIEN ARSENAAL/LAZARUS ARSENAAL/LAZARUS.
Met" hun knappe acteerprestaties werpen de drie actrices verschillende lijntjes uit die bij mij blijven hangen. Den beer heeft mij gezien gaf me veel stof om over na te denken en vooral veel zin om me verder te verdiepen in hoe een 100 jaar oude theatertekst vandaag nog steeds relevant is" Lieselotte De Snijder.
GrandOptical Heist op den Berg. GrandOptical Heist op den Berg.
Vind een winkel GrandOptical Heist op den Berg. GrandOptical Heist op den Berg. GrandOptical Heist op den Berg. Bergstraat 49 2220 Heist op den Berg Tel: 015/81.18.05 E-mail fil498@grandoptical.be. Maak een afspraak. Voor de opgegeven postcode / plaats is geen winkel gevonden.

Contacteer ons