Meer resultaten voor kunst

kunst
Welkom in het Museum Kunst Geschiedenis KMKG.
zat 16/03 zon 17/03. Gezinszondag INCA ALPACA. Welkom in het Museum Kunst Geschiedenis. Maak een wereldreis door de geschiedenis! Wandel van prehistorische vuistbijlen naar Egyptische mummies. Snuister tussen betoverend glas en zet een stap achteruit om de indrukwekkende Brusselse wandtapijten te bekijken.
Studio kunst Sint Lucas Antwerpen.
In Studio kunst worden er denkkaders, beeldkaders en maatschappelijke kaders aangereikt om je te verhouden tot de actuele kunst. Daarbij staan onafhankelijk en collectief kijken, maken, denken, reflecteren en tonen centraal. Je komt terecht in een open en dynamische structuur waarbinnen je persoonlijk begeleid wordt.
Kunst en cultuur.
Kunst en cultuur. Kunst en cultuur slagen erin om maatschappelijke themas naar de oppervlakte te brengen. Bovendien zijn ze een bron van creativiteit en innovatie voor elk van ons. Daarom gelooft Cera in actieve participatie aan kunst voor en door iedereen.
Kunst Zaal AthenA.
Kunst in Zaal AthenA. Kunst neemt een belangrijke plaats in in Zaal AthenA. Het werk München, dat Luc Tuymans speciaal voor Zaal AthenA heeft gemaakt, is een kunstwerk dat zich diep nestelt in de toeschouwer en een onuitwisbare indruk achterlaat.
Brussel, stad van kunst en geschiedenis Patrimoine Erfgoed.
Sommige vooral die langs de centrale lanen en in de bovenstad, waren ontworpen als echte paleizen van de zevende kunst. De overgrote meerderheid waren echter bescheiden wijkbioscopen die hun bloei beleefden in de jaren 1950, de gouden jaren voor de bioscopen.
Kunst en Vreugd: Homepage.
t Is altijd iet! U bent hier: Homepage. Welkom op de site van Kunst en Vreugd. Voor toneel van de bovenste plank ben je hier aan het juiste adres! Hier vind je alle info ivm gespeelde stukken, historiek, foto's' en het lopende seizoen.
Kunst in t veld fietsroute Kempen.
Heel de zomer lang biedt de route Kunst in t Veld je 60 km fietsplezier over 4 fietslussen langs landelijke Arendonkse wegen. Verspreid langs de routes bewonder je maar liefst 77 prachtige kunstwerken, gemaakt door leerlingen van de Arendonkse Academie.
Kunst en Creatie VTI Kortrijk Harelbeke Gullegem.
We maken samen dit motto waar in de studierichtingen KSO Beeldende en Architecturale Kunsten, KSO Architecturale en Binnenhuis Kunst, KSO Industriële Kunst en KSO Vrije Beeldende Kunst. Voor meer inlichtingen over de studierichtingen Kunst en Creatie kan je in het schema met het studieaanbod klikken.
Kunst in transitie. Manifest voor participatieve kunstpraktijken Demos.
De Scheldemondraad wenst met dit project en andere projecten de grensover schrijdende samenwer king te intensiveren en bruggen te bouwen tussen Vlamingen en Zeeuwen. Alles over het programma Kunst in Transitie. Lees ook Kunst in transitie. Participatieve kunstpraktijken in de scheldemondregio.
BRU23.

Contacteer ons