Meer resultaten voor hars

hars
welke soorten hars bestaan er? alles over seks.
Vloeibare hars blijft dun van samenstelling en wordt met behulp van ontharingsstrippen verwijderd. Vloeibare hars is verkrijgbaar in potjes, blikken en cassettes. Het ontharen met vloeibare hars wordt vooral gebruikt voor het snel ontharen van grote oppervlaktes als benen, rug, borst.
Hars Handbalshop.nl.
Trimona Hars Easy Clean 500 g. Normale prijs: 2995., In meerdere maten verkrijgbaar. Trimona Hars Liquid Grip 200 ML. Normale prijs: 1995., In meerdere maten verkrijgbaar. Select Hars Remover spray. Normale prijs: 2795., In meerdere maten verkrijgbaar. Select Hars 100 ML.
Hars 15 definities Encyclo.
Gevonden op http//www.encyclo.nl/lokaal/10831.: de m/het hars zelfst.naamw.Uitspraak: hrs Verbuigingen: harsen meerv. kleverige dikke vloeistof die uit een boom komt Voorbeelden: nieuw hout waar nog hars uit komt, harsvlekken verwijderen, je lichaam ontharen met hars copy Kernerman D. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/hars.:
Puzzelwoordenboek HARS.
Ook in de database. Hars die een oxydase bevat 1. Hars met een geur van amber 1. Hars om gaten en reten in hout te. Hars van sparrebomen 1. Hars van sparrenbomen 1. Hars voor strijkstok 1. Harsachtige stof 2.
bol.com Ontharingscrèmes, wax hars kopen? Kijk snel!
Voor gezichtsbeharing zijn er speciale harsstrips te koop. Ontharingswax wordt warm gemaakt en met een spatel opgebracht. De haren komen vast te zitten in de hars waarna deze uit de huid kunnen worden getrokken. Dit geeft een langdurig glad resultaat.
BESTE ITALIAANSE HARS VOOR THUIS! The Waxing Shop.
Wij gebruiken cookies! Voor info: Privacy Policy Professional? Professionele Hars kopen voor thuisgebruik. Een ruime keuze uit verschillende harsen om zelf thuis te kunnen harsen. Zowel hars in cassettes met roller als harsblikken en striploze harskorrels en harsblokjes en schijven.
Hars Wikipedia.
Hars komt in de natuur voor in bomen. Sommige bomen produceren hars, wanneer de bast van de boom beschadigd is, om op deze manier een bescherming te hebben tegen virussen en ongedierte, die het mogelijk op het binnenste van de boom voorzien hebben.

Contacteer ons