Resultaten voor tekening

tekening
Tekening 14 definities Encyclo.
Gevonden op http//www.woorden.org/woord/tekening.: Een tekening is een duurzame neerslag van tekenmateriaal potlood, pen, penseel, plotter op een drager papier, doek of plaat. Men maakt onderscheid tussen: De kunstzinnige tekening Een artistieke tekening is een afbeelding die door tekenen is ontstaan.
tekening WikiWoordenboek.
Engels: description en. Frans: peinture fr v. Spaans: descripción es v. Het woord tekening staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd tekening herkend door. van de Nederlanders.
Een eenvoudige tekening beschermen? Dat kan deJuristen Gent.
Voor een periode van vijf jaar en verlengbaar tot vijfentwintig jaar, kan je het alleenrecht nemen op een welbepaalde tekening. Zo krijgt niemand anders de kans om iets met jouw tekening te doen, tenminste zonder je toestemming. We spreken over tekeningen, en dus over 2D-aanzichten.
Traduction tekening français Dictionnaire néerlandais Reverso.
Utilisez le dictionnaire Néerlandais-Français de Reverso pour traduire tekening et beaucoup dautres mots. Vous pouvez compléter la traduction de tekening proposée par le dictionnaire Néerlandais-Français en consultant dautres dictionnaires spécialisés dans la traduction des mots et des expressions: Wikipedia, Lexilogos, Oxford, Cambridge, Chambers Harrap, Wordreference, Collins, Merriam-Webster.
Puzzelwoordenboek TEKENING.
Tekening van een scheepsruim waar. Tekening van een spant 1. Tekening van een verticale doorsn. Tekening van een vogelvlucht 1. Tekening van het grondvlak van ee. Tekening van streepjes bij het spel 1. Tekening van uit te voeren werk 1.
Tekening Wikipedia.
Maakt de kunstenaar daarenboven nog gebruikt van een penseel in een pentekening, dan kunnen sommige lijnen worden verzacht. Er kan geschilderd worden met sterk verdunde inkt en bepaalde gebieden van de tekening kunnen worden verhoogd met de pen. Zo'n' tekening noemt een lavis of gewassen tekening.
Stuur een tekening Ketnet.
Ketnet Doen Stuur een tekening. vet op het net. Stuur een tekening. Maak jij graag tekeningen? Wil jij je tekening graag opsturen naar Ketnet? Je kan je tekening opsturen naar.: vind ik leuk. vrienden die dit leuk vinden.: hot op ketnet.
tekening: tekeningetje / tekeninkje taaltelefoon.be. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
tekening: tekeningetje / tekeninkje. tekening: tekeningetje / tekeninkje. De correcte verkleinvorm is tekeningetje. Vergelijkbare voorbeelden zijn: dingetje, eerstelingetje, kringetje, leerlingetje, vergaderingetje, wandelingetje. Woorden op ing hebben alleen een verkleinwoord op kje als de lettergreep vóór ing beklemtoond is en het niet om een persoonsnaam op ling gaat.
Tekening van het Jaar 2017 Welkom bij Tekening van het jaar 2017.
Welkom bij Tekening van het jaar 2017. Dit is de tweede editie van Tekening van het jaar. Een unieke wedstrijd voor iedereen die tekent. Doe mee en maak kans op mooie materiaalprijzen, een prachtige expositie en nog veel meer! Hoe werkt het?

Contacteer ons