Op zoek naar coating?

coating
Parkeerdek coating.
De systemen worden voornamelijk toegepast in parkeergarages met een gemiddelde verkeersbelasting en zijn in het bijzonder geschikt voor gladde oppervlakken van beton. De antislip coating en de diverse kleurvariaties van het Triflex DCS-C systeem zorgen voor een combinatie van niet alleen een veilige, maar ook een kleurrijke afwerking van parkeerdekken.
Reflect coating De Boer.
Wie is wie. Wie is wie. Reflect coating is een wit coatingsysteem aan te brengen op het dak om een betere weerkaatsing van de zonnestralen te bekomen. Hierdoor kan de oppervlaktetemperatuur verlagen en de werking van fotovoltaïsche cellen en airco-systemen verbeteren.
Poederlakken Axalta Coating Systems.
Het logo van Axalta, Axalta, Axalta Coating Systems en alle producten en diensten van Axalta zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Axalta Coating Systems, LLC en/of haar dochterondernemingen. Andere handelsmerken zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Gebruiksvoorwaarden en juridische entiteit Privacyverklaring.
Industriële Coatings Vloercoatings Tankcoatings Zuurbestendige Coatings.
Dankzij de behandeling van Solid Coating kan u alle installaties uit metaal zoals staal, inox, aluminium optimaal beschermen tegen zuren, extreme temperaturen of temperatuurschommelingen, corrosie en slijtage. COATING VOOR CALAMITEITOPVANG EN INKUIPINGEN. Onze coatings zijn ideale oplossingen om aan de Vlarem II-normen te voldoen.
Specialist in Industriële kwaliteitsverf Lord Holland Coatings.
Speciaal voor u selecteren wij de beste industriële verf en dit combineren we met de allerbeste service en wereldwijde levering. Onze PU coatings zijn op harsbasis, dit maakt ze uitermate geschikt voor intensief gebruik zoals epoxy, echter zijn onze coatings zeer gebruiksvriendelijk.
Coating in België Coating en verf informatie Coatings België.
536 850 Ayold Ayold 2019-01-29 163700: 2019-01-29 163700: Auto coating in België Coatings, Top coatings Beton coating. 997 1500 Ayold Ayold 2019-01-24 090000: 2019-06-18 155938: Beton coating Coatings, Top coatings Poederlakken. 594 1030 Ayold Ayold 2019-01-14 152400: 2019-06-12 171839: Poederlakken Coatings, Top coatings Dakpannen coaten.
HVS Coating Rijkevorsel.
Neem gerust contact op met ons via onderstaande button. Het reinigen van hout met behulp van schuurpapier is vaak een vervelende, tijdrovende en lastige klus. Met hulp van HVS COATING zijn alle bovengenoemde zaken verleden tijd. Sterk in verduurzamen van metalen.
Murfill Waterproofing Coating Mathys Corporate.
Home Producten Zoeken Murfill Waterproofing Coating. Murfill Waterproofing Coating. Langdurige elastische, esthetische en waterdichte gevelbescherming. Een elastische, scheuroverbruggende en waterdichte gevelbekleding. De microporeuze structuur zorgt dat de ondergrond constant blijft ademen. Gebruiksklaar en eenvoudig aan te brengen op elke gevel.
HG6411EBB Matrix gaskookplaat met Easy clean coating 60 cm.
Deze coating is speciaal ontwikkeld om eenvoudig de RVS vangschaal schoon te maken. De coating werkt als het ware als een heel dun laagje glas, waardoor gespetterde olie, boter of andere ingrediënten zich niet aan het materiaal hechten en niet kunnen inbranden in het RVS.
Coating en Veredelingplatform Centexbel VKC.
Het Centexbel coating finishing platform bestaat uit verschillende pilootlijnen waarop we experimenten uitvoeren op het vlak van het wijzigen van de oppervlakte-eigenschappen van textiel en andere flexibele oppervlakken door middel van coating, laminage, veredeling in het kader van industriële prototyping en collectief en privé onderzoeksprojecten.

Contacteer ons