Resultaten voor Coating

Coating
Coatings.be Coatings Alles over Coating Verf in België.
Onze coating experts hebben gezien dat het artikel over anti urine coating het meest gelezen is en ons artikel over brandwerende coating de hoogste waardering heeft gekregen. Welke coatings wilt u graag dat onze coating experts behandelen? Coatings in database.:
Coating M30 vochtige buitenmuren colora colora.be.
Coating M30 is de probleemoplosser bij uitstek voor alle vochtbelaste buitenmuren. Op vochtige muren waar klassieke gevelverven binnen de kortste keren afbladderen, biedt Coating M30 een perfect hechtend en duurzaam resultaat. Gebruik Coating M30 steeds in combinatie met Epofix als grondlaag.
Vergo Coating.
Na een voorgeschiedenis van 10 jaar begon Vergo Coating stilaan uit zijn voegen te groeien: de toenmalige locatie werd te klein en er werd besloten om te investeren in een nieuwe moderne poederlakkerij. Vandaag zorgt Vergo Coating samen met het verzinkingsbedrijf Vergo Galva voor de Metal Finishing van de Vergokan groep.
RESITRIX ALULON MF COATING 12.5 KG/BUS.
BELGA PLASTICS NV. RESITRIX ALULON MF COATING 12.5 KG/BUS. RESITRIX ALULON MF COATING 12.5 KG/BUS. RESITRIX ALULON MF COATING 12.5 KG/BUS. ALULON MF is een zilvergrijze coating op basis van polymeren, bitumen en aluminiumschilfers. Compatibel met alle EPDM-membranen type RESITRIX en RESISTIT.
Antibacterial coating.
Onze antibacterial coatings zijn immers niet alleen makkelijk aan te brengen en te onderhouden, ze werden ook getest door officiële laboratoria en kregen van hen de nodige certificaten toegekend. Hierdoor kunnen onze verven gebruikt worden in ruimtes die permanent proper gehouden moeten worden.
Home Belgium Coatings.
BIENVENUE CHEZ BELGIUM COATINGS. De la petite à la grande pièce, pour particulier ou entreprise, Belgium Coatings est votre spécialiste en traitements de surfaces, que ce soit de la préparation chromatation, sablage et métallisation jusquà la finition peinture poudrage, peinture industrielle liquide et haute finition.
HG6411EBB Matrix gaskookplaat met Easy clean coating 60 cm.
Deze coating is speciaal ontwikkeld om eenvoudig de RVS vangschaal schoon te maken. De coating werkt als het ware als een heel dun laagje glas, waardoor gespetterde olie, boter of andere ingrediënten zich niet aan het materiaal hechten en niet kunnen inbranden in het RVS.
CAPECOATING.
Wij realiseren verfsystemen die optimaal passen binnen het productieproces, rekening houdend met uw eisen op het vlak van duurzaamheid, glans, corrossiewering, droogtijden en applicatiegemak krijgt u van Cape Coatings het meest gepaste advies. DOE UW VOORDEEL. Powered by Plenso CAPE COATINGS Disclaimer.
AG Coating NV Home.
AG Coating kan bogen op een enorme know-how die is opgebouwd dankzij een jarenlange ervaring in de lakwereld. AG Coating maakt gebruik van een compacte ultra-moderne poederlak installatie die, door het toepassen van de allernieuwste technologieën garant staat voor een perfecte kwaliteit en afwerking en waarbij ook aan het milieuaspect zeer veel aandacht wordt besteed.
Epoxy coating voor vloeren: eigenschappen, prijzen alternatieven.
Daarnaast kan je ook brandvertragende eigenschappen in de coating laten aanbrengen. Een andere mogelijkheid is een lichtgevende epoxy coating of een coating met anti-statische eigenschap. Wanneer er veel elektronica aanwezig is in de ruimte, lopen mensen dan geen gevaar op.

Contacteer ons