Meer resultaten voor Coating

Coating
Home Belgium Coatings.
De la petite à la grande pièce, pour particulier ou entreprise, Belgium Coatings est votre spécialiste en traitements de surfaces, que ce soit de la préparation chromatation, sablage et métallisation jusquà la finition peinture poudrage, peinture industrielle liquide et haute finition.
Coating in België Coating en verf informatie Coatings België.
536 850 Ayold Ayold 2018-01-29 163742: 2018-03-09 164634: Auto coating in België Coatings Anti reflectie coating. 1200 1600 Coating Specialist Coating Specialist 2018-01-24 205602: 2018-01-25 150604: Anti reflectie coating Coatings, Top coatings Beton coating. 997 1500 Ayold Ayold 2018-01-24 090006: 2018-01-25 140135: Beton coating.
Vrijdaghs Coating.
Het coaten is een innoverende spraytechnologie die we reeds jaren gebruiken in verschillende industriële toepassingen. Hierbij behandelen we de oppervlakte van onze schuimrubbers met een beschermende elastische film met als doel het waterafstotend en/of stofvrij maken, het verlagen van de luchtweerstand.
Prijzen Alu-Coating.
CAPECOATING.
U wenst degelijkheid voor het schilderen van uw gevel of project? Wij realiseren verfsystemen die optimaal passen binnen het productieproces, rekening houdend met uw eisen op het vlak van duurzaamheid, glans, corrossiewering, droogtijden en applicatiegemak krijgt u van Cape Coatings het meest gepaste advies.
Homepage Van Gils Coating.
Het label wordt toegekend aan coating specialisten die uitblinken in toewijding, expertise en voortdurende monitoring. Van Gils Coating is dan ook erg fier dat ze dit label hebben behaald voor de vestiging van Hoeselt in de klasse C5M C5I, geschikt voor een industriële en maritieme omgeving.
AG Coating NV Home.
AG Coating kan bogen op een enorme know-how die is opgebouwd dankzij een jarenlange ervaring in de lakwereld. AG Coating maakt gebruik van een compacte ultra-moderne poederlak installatie die, door het toepassen van de allernieuwste technologieën garant staat voor een perfecte kwaliteit en afwerking en waarbij ook aan het milieuaspect zeer veel aandacht wordt besteed.
Axalta Coating Systems.
Axalta heeft de Frost Sullivan 2017 marktleiderschapsprijs ontvangen voor de automotive schadeherstel coatingindustrie, die de schadeherstelmerken Cromax, Spies Hecker en Standox van het bedrijf wereldwijd als de beste in zijn klasse erkent. Het logo van Axalta, Axalta, Axalta Coating Systems en alle producten en diensten van Axalta zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Axalta Coating Systems, LLC en/of haar dochterondernemingen.
Coating Wikipedia.
De keuze van het bindmiddel in de coating is zeer belangrijk, omdat daardoor de reologie van de coating tijdens het coaten/strijken wordt bepaald. Ook de porositeit van de gedroogde coating wordt er door bepaald, wat bijvoorbeeld weer belangrijk is voor een inkjet-papier.

Contacteer ons