Op zoek naar reakt den haag?

reakt den haag
Anders Bekeken Welkom op de website van Anders Bekeken.
Reakt en Anders Bekeken ondersteunen cliënten in het verkrijgen van een dagritme en structuur en draagt bij aan maatschappelijke integratie en participatie van mensen met psychische problematiek. Anders Bekeken levert ook een bijdrage aan de maatschappelijke erkenning voor de door hen gemaakte kunst.
REAKTGROEP maakt werk van dagbesteding én re-integratie In voor zorg!
De voorloper van de huidige REAKTGROEP stichting rehabilitatie Haagrand werd in 1997 opgericht toen Rivierduinen geestelijke gezondheidszorg in Zuid-Holland, destijds de Robert-Fleury Stichting dagbesteding en arbeidsprojecten uitbesteedde. In 2001 vond hetzelfde plaats door branchegenoot Parnassia in Den Haag, wat leidde tot de stichting DAC Den Haag. Beide regios werden in 2003 samengebracht in Stichting REAKT, die in 2004 een erkende Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten AWBZ-toegelaten zorginstelling werd.
Surseance Reakt Den Haag Bv te Gouda Oozo.nl.
Op 2 december 2013 is de surseance uitgesproken van Reakt Den Haag Bv. Het insolventienummer is S.09/13/80. Reakt Den Haag Bv is gevestigd in Gouda. Reakt Den Haag Bv is actief in de branche Industrie. Voor uitgebreide informatie over deze surseance, ga naar FaillissementsDossier.nl.
Vacatures Reakt in Den Haag. De Banensite. De Banensite. locatie.: dienstverband.: locatie.: dienstverband.: locatie.: dienstverband.: locatie.: dienstverband.: locatie.: dienstverband.: locatie.: die
Reakt zoekt voor de bewoners op het terrein van de Monsterseweg in Den Haag een activiteitenbegeleider.InformatieWij zoeken een activiteitenbegeleider die cliënt-centraal als. bij Reakt in s-Gravenhage. Reakt zoekt voor Zoetermeer een activeringsmedewerker.InformatieReakt in Zoetermeer biedt dagbesteding aan mensen met een psychiatrisch en/of psycho sociale achtergrond.

Contacteer ons