Op zoek naar wandbekleding?

wandbekleding
Wandbekleding kopen? Plafondplaten wandpanelen.
Grosfillex schroten Exapan Element XL PVC taupe 8 mm. Deze schroten Exapan Element XL van Grosfillex vormen een originele wandbekleding in taupe PVC. Het unieke ontwerp met tegeleffect XL past in elk interieur en is bijzonder geschikt voor de badkamer want dit wandpaneel is 100% vochtwerend.
Houten wandbekleding Hanssens Hout.
Rechtlijnige blokjes in teakhout met een extra rustiek look maken van deze wandbekleding een interessant decoratief element voor iedere omgeving. Afmeting: 1500 x 180 x 24/15 mm. Deze wandbekleding met smalle repen diep gerookt eikenhout geeft een stijlvolle designerlook aan je interieur.
Wandbekleding.
Barnwood planken zijn gerecycleerde houten planken die afkomstig zijn van oude zorgvuldig afgebroken houten schuren en loodsen uit oa de Verenigde Staten en Oost Europa. Deze karaktervolle planken krijgen op deze manier een tweede leven als parketvloer, decoratiewand of zelfs als tafellblad.
Wandbekleding / Plafondbekleding.
Wandbekleding / Plafondbekleding. Hanssens Hout biedt een brede keuze aan wand en plafondbekleding: Maestro, Meister, Panidur en houten schroten. Heeft u vragen over een product? Bel ons dan op 09 250 96 81, onze medewerkers helpen u graag verder. Deuren / Krukken. Kasten op maat. Wandbekleding / Plafondbekleding.
wandbekleding Santana: Dé referentie in kurkvloeren en kurkwanden.
En weet je de immer luxueuze uitstraling van leder in een interieur wel te smaken? Maak kennis met onze Leather Cork collectie en ontdek de prachtige mogelijkheden van lederen wandbekleding! Lees verder over Leder op kurk als wandbekleding? blog van queromedia_admin.
GAMMA Wandbekleding. Wandpanelen hout, lambrisering.
En plakhout is gemaakt van echt hout waardoor het een echt mooi effect geeft. Bij wandbekleding denkt u misschien direct aan behang. Maar er is nog zoveel meer mogelijk! Bij GAMMA raakt u geïnspireerd door de mogelijkheden. Een mooie wandbekleding is gelijk wanddecoratie.
Wandbekleding en plafondbekleding CanDo.
CanDo biedt je verschillende soorten wandbekleding. Zo kun je met lambriseringen en schrootjes de muren gedeeltelijk of geheel bedekken, dit voor een unieke uitstraling. Ook kun je diverse wandbekleding in elke gewenste kleur schilderen nadat deze eenvoudig aan de muur gemonteerd is.
Decoratieve wandbekleding en wandpanelen in pvc Dumaplast.
Onze pvc-wandbekleding is niet alleen volledig waterbestendig, maar biedt ook een esthetische meerwaarde dankzij de talrijke decors, variërend van matte en glanzende panelen tot panelen met houtdecors, steenmotieven en fantasiebedrukking. Onze nieuwe SMP-technologie synchronized multicolour printing laat toe om fotorealistische beelden in hoge resolutie van 360 dpi op onze panelen te drukken. We bieden drie soorten wandbekleding aan.:

Contacteer ons