Meer resultaten voor wandbekleding

wandbekleding
Wandbekleding.
Ramen en deuren. Aluminium ramen en deuren. Ramen en deuren. U kan bij ons terecht voor wandbekleding van volgende merken.: Tel: 014 63 36 14. Fax: 014 63 55 22. GSM: 0496 52 36 14. Maandag-Vrijdag: 9u 12u en 13.30u 18u.
Wandbekleding laten plaatsen door professionals?
Bij VC Schilderwerken adviseren we u graag over het gebruik van design behangpapieren, behangposters en andere wandbekleding. Natuurlijk kunnen onze ervaren medewerkers deze wandbekleding vervolgens op professionele wijze voor u plaatsen voor een opvallend, kwalitatief resultaat. De voordelen van professioneel geplaatste wandbekleding.
Wandbekleding kopen? Plafondplaten wandpanelen.
Geef je inrichting een hele nieuwe uitstraling met decoratieve wandbekleding. Mooi afgewerkte wanden en plafonds zijn de basis voor een sfeervol interieur. Wandpanelen zijn kant-en-klaar, onderhoudsvriendelijk en zeer gemakkelijk te monteren. Deze bekleding is daarom een ideaal alternatief voor gipsplaten.
wandbekleding Santana: Dé referentie in kurkvloeren en kurkwanden.
En weet je de immer luxueuze uitstraling van leder in een interieur wel te smaken? Maak kennis met onze Leather Cork collectie en ontdek de prachtige mogelijkheden van lederen wandbekleding! Lees verder over Leder op kurk als wandbekleding? blog van queromedia_admin.
Bouwen: Snel een nieuwe wandbekleding in je badkamer? De Lafiness acryl plaat: Genstalleerd in een wip!
De verschillende stappen bij de installatie van een acryl plaat als wandbekleding kan je bekijken in deze video. Wens je meer info over de plaatsing van een acryl plaat als wandbekleding of over andere sanitaire voorzieningen, dan vind je deze hier op de website van Lafiness.
Wandbekleding Afkor.
De wandbekleding wordt rechtstreeks verlijmd op latwerk in HPL die geschroefd wordt tegen de bestaande muur of op een achterwand constructie. Afkor kan de wandbekleding in sanitaire ruimtes voorzien in combinatie met de scheidingswanden voor toiletten, douches en wastafels. Hierdoor krijgt de volledige sanitaire ruimte één uniform geheel.
Duopaint Wandbekleding.
Nieuw bij Duopaint, Gordijnen van Vadain! Tel: 053 21 32 79. Fax: 053 77 59 77. E-mail: Duopaint Aalst. Tel: 09 210 80 80. Fax: 09 210 80 85. E-mail: Duopaint Gentbrugge. Europark Noord 6. Tel: 03 777 07 80.
Wandbekleding style4walls.
de en fr nl. Laagste Prijzen Beste Kwaliteit. 100.000 tevreden klanten. Op zoek naar moderne, decoratieve en actuele wandbekleding elementen? Dan stop met verder zoeken! Op onze Website vindt u deze moderne producten voor de wanden van hotelkamers, restaurants en kantoren.
Akoestische wandpanelen, wanden of wandbekleding Incatro.
Incatro Producten Akoestische wandpanelen. Paneel met of zonder print. Een ARTpanel is een voorgemonteerd sandwichpaneel waarop u een afbeelding naar keuze kunt laten zetten. Het ARTpanel kan fungeren als in het oog springend akoestisch schilderij maar ook als onopvallende geluidsdemper met strak design.
Martens Hout Nieuws 3-D wandbekleding.
Driftwood, Slimwood, Beachwood. De volledige collectie 3-D wandpanelen bestaat uit 35 verschillende varianten, waarvan we er 9 in onze toonzalen hebben staan. Qua houtsoorten bestaat de collectie uit teak FSC recuphout, hout van vervangbomen op rubberplantages en wortelhout van teakbomen.

Contacteer ons