Meer resultaten voor stroke

stroke
Neurologie en neuro-stroke unit Sint-Dimpna ziekenhuis Geel.
Dienst 8 is de verblijfsafdeling voor patiënten neurologie, neurochirurgie of stroke-unit. Neurologie is de specialiteit die zich bezighoudt met aandoeningen van de hersenen, het ruggenmerg, de zenuwen en de spieren. Er worden bijvoorbeeld patiënten opgenomen met hoofdpijn, duizeligheid, verlammingen, epilepsie, parkinson, hersentumoren, multiple sclerose, beroerten, dementie enz.
Stroke-index Wikipedia.
Op een achttien holes baan is de hole met stroke index 1 de moeilijkste hole en de hole met stroke index 18 de makkelijkste hole. De stroke-index wordt gebruikt bij de berekening van het netto aantal slagen met de Stablefordtelling.
De Belgische Raad voor Beroerten Belgian Stroke CouncilBelgian Stroke Council.
World Stroke Day 2018 is Monday, 29 October 2018. You are encouraged to share you plans even if tentative for World Stroke Day 2018 at World Stroke Day. The World Stroke Organization has offered to post and publicize the details of your event on their campaign website and other media.
Erasmus MC: Erasmus MC Stroke Center.
Wetenschap en Onderzoek. Wetenschappelijk Onderzoek in het Stroke Center. Endovascular thrombectomy IAT in acute ischemic stroke. Onderwijs en Opleiding. Research Master studenten. Arts in opleiding tot specialist. De eerste signalen. Hoe kun je een beroerte herkennen? Wat zijn neurovasculaire aandoeningen?
Stroke-nazorg spreekuur OLVG.
Ook als de patiënt, de eventuele partner of naaste familie niet direct een probleem ervaren of vragen hebben, kan een bezoek aan de stroke nazorgpoli toch de moeite waard zijn vanwege de voorlichting en praktische tips die gegeven worden. Werken en leren.
CHU Sint-Pieter Stroke Unit verbetert significant prognose van CVA-patiënt.
In de Stroke Unit werken specialisten uit verschillende disciplines spoedartsen, radiologen, cardiologen, kinesitherapeuten, logopedisten, neuropsychologen, ergotherapeuten, vaatchirurgen, neurochirurgen en de revalidatiedienst van campus César De Paepe nauw samen voor een optimale behandeling en opvolging van acuut CVA en dat zowel in hospitalisatie als ambulant.
Stroke.
Pulp Deluxe en De Vlaamse Onafhankelijke Stripgilde zetten zich opnieuw schrap om het neusje van de zalm der stripmakers te belonen met 250 euroloekes en een door Luc Cromheecke zélf gekneed beeldje. Nieuwsbrief Juni 2018. De Stripgilde Uitgeverij / Stroke geeft maar liefst vier nieuwe boeken uit in 2018.
stroke Vertaling Engels-Nederlands.
EN: stroke of genius NL: geniale zet. EN: stroke of luck NL: bof NL: buitenkansje. EN: on the stroke of five NL: op slag van vijven. EN: be off one's' stroke NL: zijn draai niet hebben NL: de kluts kwijt zijn.
Opname op de Stroke Care Unit Albert Schweitzer ziekenhuis.
Opname op de Stroke Care Unit. Patiënten met verschijnselen van een TIA of beroerte worden opgenomen op de stroke unit. Stroke is het Engelse woord voor beroerte. De stroke unit is er om.: Mogelijke veranderingen in de toestand van de patiënt snel te signaleren.
Slingeland Ziekenhuis.

Contacteer ons