Op zoek naar stroke?

stroke
What is a stroke? Belgian Stroke CouncilBelgian Stroke Council.
A stroke is a medical emergency and can cause permanent neurological damage or death. Risk factors for stroke include old age, high blood pressure, previous stroke or transient ischemic attack TIA, diabetes, high cholesterol, tobacco smoking and atrial fibrillation.High blood pressure is the most important modifiable risk factor of stroke.
De Belgische Raad voor Beroerten Belgian Stroke CouncilBelgian Stroke Council.
World Stroke Day 2018 is Monday, 29 October 2018. You are encouraged to share you plans even if tentative for World Stroke Day 2018 at World Stroke Day. The World Stroke Organization has offered to post and publicize the details of your event on their campaign website and other media.
Opname op de Stroke-Care Unit.
Informatie over contactpersoon in het ziekenhuis kunt u nalezen in de betreffende folder. Videocamerabewaking zonder opnamefunctie. Op de stroke care unit zijn alle patiëntenkamers voorzien van videocamerabewaking zonder opnamefunctie. De videocamera wordt alleen gebruikt als daar een medische of verpleegkundige reden voor is.
Prinses Astrid onder de indruk van nieuwe Stroke unit UZ Gent AVS Oost-Vlaamse Televisie.
Prinses Astrid onder de indruk van nieuwe Stroke unit UZ Gent. Door Paul Van De Velde Gezondheidszorg Geschreven op 2 Februari 2016 om 1409.: Prinses Astrid heeft vanmorgen een bezoek gebracht aan de nieuwe Stroke unit van het UZ Gent.
Stroke Service Assen.
Welkom op de website van Stroke Service Assen! Een onmisbare bron van informatie als u wilt weten welke zorg u en uw naasten na een beroerte kunnen krijgen in Assen en omstreken. Stroke Service Assen is een samenwerkingsverband van het Wilhelmina Ziekenhuis Assen, St.
Stroke unit Imeldaziekenhuis.
Onze dienst Stroke unit is een observatieafdeling voor patiënten met een beroerte trombose/bloeding in de acute fase met continue bewaking van de belangrijkste vitale parameters bloeddruk, hartritme, zuurstofbehoefte en staat in voor de opvolging van de neurologische toestand van deze patiënten.
Stroke.
We hebben 15 leesbrillen stukgelezen, onze vingers tot bloedens toe gesneden aan de randen van de strippaginas en minstens een miljoen miljard ogen uitgekeken op de grafische hoogstandjes die de deelnemers ons bezorgden, maar hier zijn ze: de gouden acht, de shortlist voor de tiende editie van De Plastieken Plunk.:
UZ Brussel: Stroke Care Unit.
De bezoekuren op de Stroke Care Unit zijn van 14 u tot 15 u en van 18.30u tot 20.00u. Wij vragen om het aantal bezoekers te beperken tot 2 personen. Met het oog op de hygiëne en praktische bezwaren mogen er geen bloemen op de Stroke Care Unit staan.
AZ Klina opent eenheid Beroertezorg Stroke-unit AZ Klina.
FAST herkennen van een beroerte bij vermoeden of vaststellen van een CVA: bel onmiddellijk 112. Fran Couvreur, coördinator Beroertezorg AZ Klina: Snel een beroerte herkennen is van cruciaal belang, het Engelse acroniem FAST Face, Arm, Speech, Time kan helpen de symptomen snel op te sporen.:
Stroke-unit.
Deze multidisciplinaire behandeling gaat natuurlijk door nadat de patiënt de Stroke Care Unit heeft verlaten. Na de eerste 24 uur wordt bekeken of de situatie stabiel genoeg is om van de Stroke Care Unit overgeplaatst te kunnen worden naar een standaard patiëntenkamer op de verpleegafdeling.

Contacteer ons