Zoeken naar schuren

schuren
Schuren techniek Wikipedia.
Voor een te schuren materiaal dat zeer snel oxideert, zal bijvoorbeeld geen water gebruikt worden. Tijdens het handmatig schuren is het mogelijk dat het proefstuk niet overal even goed tegen het schuurpapier wordt aangedrukt. Er bestaat dan de kans dat er" facetten" ontstaan aan het oppervlak.
Schuren Gereedschap en materiaal Livios.
Voor de meeste toepassingen heb je voldoende aan schuurmateriaal met de nummers 60 grof, 120 fijn en 240 zeer fijn. Waterproof schuurpapier even laten weken in water gebruik je om de onderlaag fijn te schuren en oude, glanzende verflagen mat te maken.
Schuren colora.be.
Korrel 150-180: schuren na de grondlaag. Korrel 220-240: schuren net voor de laatste laklaag. Korrel 320-400: voor het afwerken met hoogglanslak. Wist je dat nat schuren het voordeel heeft dat er geen stof vrijkomt en dat er minder krassen in de ondergrond worden getrokken.
Schuren 12 definities Encyclo.
Gevonden op http//www.belgoprocess.be/.: Schuren heeft meerdere betekenissen.: Gevonden op http//nl.wikipedia.org/wiki/Schuren.: techniek Schuren is een oppervlaktebehandeling waarbij een ruw medium langs een materiaal wordt gewreven. Dit ruwe medium kan bijvoorbeeld een stuk schuurpapier zijn of een schuursponsje. Het schuren dient vrijwel altijd als een voorbehandeling.
Het Vlaams woordenboek schuren.
Onze databank bevat de volgende beschrijvingen van schuren." voorschieten, bedodden, inpakken, laten doen, kaas, de van tussen uw brood laten halen. In deze betekenis, altijd samen met het ww. Ge moogt u niet laten schuren. Ge moet een nummerke pakken aan de balie.
Schuren Brico.
Wolfcraft hechtschuurbladen voor verf/lak korund 95 mm K80/120 5 stuks. De Wolfcraft hechtschuurbladen voor verf en lak zijn geschikt voor gelakte oppervlakken, metalen en kunststoffen. Ze verminderen voortijdig dichtslibben van de korrels bij het slijpen van verf, lak en plamuur.
schuren Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: schuren DE schuren EN schuren ES. Definities op Encyclo.nl: schuren 12x. Vertalingen schuren NLFR. s x y r n.
Schuren Wikipedia.
Schuren, Nederlandstalige naam voor plaats en gemeente Écuires in het departement Nauw van Calais. Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Schuren of met Schuren in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Schuren inzichtelijk te maken.

Contacteer ons