Op zoek naar vliegvissen ardennen?

vliegvissen ardennen
Kort verslag presentatie vliegvissen in de Ardennen 11 mei 2015. De Hackleplayers.
Aanvraag vergunningen Wallonie. Vertalingen van termen rond vliegvissen en binden. Kort verslag presentatie vliegvissen in de Ardennen 11 mei 2015. In de Ardennen zijn een groot aantal riviertjes waar men leuk kan vliegvissen, o.a. Amblève, Lesse, LHomme, Our Sauer/Sûre, Ourthe, Semois.
Federatie Vlaamse Vliegvissers.
We starten met een stukje Vaderlandse geschiedenis. Op nevenstaande foto zie je Emile Charles Pirenne, en enkele van zijn familieleden, na een succesvolle dag vliegvissen op de Ourthe nabij Hamoir in april 1906. Nu bijna 100 jaar geleden. Waar is de tijd dat we op zalm konden vliegvissen in ons landje?
Domaine de Boiron.
Domaine de Boiron gelegen in de Naamse ardennen is puur genieten in de Belgische ardennen. Of u nou slaapt in Hotel Moulin de Boiron, weekend komt vissen of gewoonweg een dag komt genieten, dit is de plaats en streek waar genieten en onthaasten samenvalt.
Camping BissenLuxemburg, Ardennen Vissen.;
Vissen toegestaan op 2 km langs de camping en maximale vangst van 3 stuks per dag. Exclusief een toeristenvergunning van 3, een maand geldig. Vergunningen te koop aan de receptie. Een video over het vliegvissen op camping bissen klick hier.
vissen in de Ourthe tussen Hotton en Rendeux.
Hiervoor had ik mijn vlieghengel meegenomen. vliegvissen doe ik nu sinds een aantal weken na het volgen van een introductiecursus in Reeuwijk. Na wat geoefend te hebben in de sloten bij mij in de buurt Roelofarendsveen was het nu dus zover. het echte werk in een rivier in de Ardennen.
Vissen in de Ardennen Visverlof visvergunning Ardennen.nl.
Duurste hotel in de Ardennen. In de Ardennen is het goed vissen. De vele rivieren en meertjes zitten vol met vis, van voorntjes tot grote karpers. Net als in Nederland is het vissen in de Ardennen aan bepaalde regels gebonden.
Roofvisforum.nl De ontmoetingsplek voor roofvisfanaten Toon onderwerp DRINGEND hulp gevraagd i.v.m forelvissen in de ardennen!
Ik zit sinds gisteren in de ardennen Tot vrijdag heb natuurlijk al enkele keren geprobeerd om forel te vangen in het kleine beekje achter het huisje. Het is me al één keer gelukt en dit op een meps spinner maatje 0.
Home.
Langlauf / Slee. Bij voldoende sneeuw is er in Conrad op 5km een langlaufpiste en je kan er langlauflatten huren. Op het parcours is ook een vrij steile helling waarvan je vrij spectaculair naar beneden kan sleeën. Vliegvissen op de Semois.
Knoppen. Knoppen Reklame. Duitsland.
Home.
Vliegvissen Vlaamse Ardennen VZW. Wie we zijn. Klik hier voor onze nieuwspagina. Check ons in afwachting op. Wil je je graag inzetten voor dit uniek project? Interesse in de werking van een herstelprogramma? Een voorliefde voor de natuur in al zijn aspecten?

Contacteer ons