Zoeken naar atelier de kunst

atelier de kunst
Vormingstraject Het Atelier Cultuur. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Het Atelier de kunst van friendraising. Vanaf januari 2018 start Emolife Belgium een vormingstraject om de cultuursector beter te leren fundraisen. Tijdens het eerste jaar neemt Emolife via tien dagmodules honderd geselecteerde deelnemers en hun organisaties mee in een boeiende ontdekkingstocht van de mogelijkheden die fundraising biedt.
Atelier de Kunstvlieg Home.
Welkom bij Atelier De Kunstvlieg. Atelier De Kunstvlieg is een non-profitorganisatie die kunstzinnige dagbesteding biedt aan mensen met een verstandelijke, lichamelijke of sociaal-emotionele beperking. De deelnemers zijn in verband met hun beperking niet in staat reguliere arbeid uit te oefenen.
Atelier Wikipedia.
Daarnaast houdt deze stichting het thema op de agenda en is zij in samenwerking met woningbouworganisaties nauw betrokken bij nieuwbouwprojecten. Het woord atelier wordt ook soms gebruikt voor een ruimte waar kunstwerken tentoongesteld en verkocht worden door de kunstenaar zelf, maar in de meeste gevallen wordt een kunsthandel een galerie genoemd.
De kunstenaar en zijn atelier een perfect match? theartcouch.be.
arpaïs du bois asian_art atelier banksy china crazy D.D. Trans danielle luinge david hockney dessers gallery Deweer Gallery eliasson galerie de buck galerie solo gallery valerie traan gert scheerlinck geukens de vil gideon kiefer hans vandekerckhove hyper-realism Ibasho Gallery ingrid deuss installatie iran jan fabre kunst kunstenfestival watou kunstverzamelaar kusseneers gallery light cube gallery maki na kamura modigliani pedrami gallery picasso ramakers rinus van de velde schetsboek SMAK sofie muller sofie van de velde sotheby's' street art street_art Tate modern yves velter.
Kunsthart vzw Stad Gent.
Kunsthart vzw beschikt over 3 volledig uitgeruste groepsateliers: een keramiekatelier, een grafisch atelier en een teken en schilderatelier. Ze stelt haar ateliers open voor sociale en culturele organisaties en dit aan een lage drempel. Lees meer over Kunsthart Bezoek de website. Lees meer over: kunst, cultuur, atelier.
Het Atelier de kunst van friendraising.
Het Atelier de kunst van friendraising is een experimenteel vormingstraject van drie jaar dat vanaf januari 2018 start om de Vlaamse cultuursector beter te leren fundraisen. Het intensieve traject wordt begeleid door Emolife Belgium, de Vlaamse expert die het DNA van de Vlaamse cultuursector op zijn duimpje kent.
KUNSTWERKT.
ATELIER VOOR KUNST MET BLOEMEN GENT. Florist in bijberoep op zoek naar creatief atelier voor inspirerende werkplek, organiseren van workshops, tentoonstellingen, open doors., Eventueel samen met andere kunstzinnige artiesten die het zien zitten om bij dit project aan te sluiten zoals beeldend kunstenaar, fotografie., yoga of mindfull? Hoop op veel reactie.: Voor een fotoshoot van een koppeltje ben ik op zoek naar een ruimte met vensters ifv de natuurlijke lichtinval en met een ietwat industrieel karakter in Gent.

Contacteer ons