Op zoek naar atelier de kunst?

atelier de kunst
Voor restauratie glasramen, welkom bij Atelier Mestdagh.
Achter Atelier Mestdagh schuilt een verhaal van ambacht en kunst, kleur en licht, traditie en innovatie, een toewijding aan de glasraamkunst. Atelier Mestdagh staat voor. Atelier Mestdagh bestaat sinds 1947 en is daarmee het oudste atelier in Belgiƫ. Het is een uniek atelier op het vlak van glasraamkunst.
Atelier de Kunstvlieg Home.
Welkom bij Atelier De Kunstvlieg. Atelier De Kunstvlieg is een non-profitorganisatie die kunstzinnige dagbesteding biedt aan mensen met een verstandelijke, lichamelijke of sociaal-emotionele beperking. De deelnemers zijn in verband met hun beperking niet in staat reguliere arbeid uit te oefenen.
Info Kunstgeschiedenis en kunstbeschouwing IKO DE KUNSTACADEMIE.
De cursus kunstgeschiedenis en kunstbeschouwing leert je een individueel beeld te lezen en stijlen en ismen te begrijpen. Welkom in de wereld van barok, kubisme en conceptuele kunst. Om de lessen te volgen, hoef je geen voorkennis te hebben. Nieuwsgierig zijn, volstaat.
Kunstrestauratie Galatea.
Restaureren" is met zorg bezig zijn met objecten die eerder door anderen zijn gemaakt, omdat men daarin waarden van welke aard dan ook onderkent, die men de moeite waard vindt om aan de volgende generatie door te geven." Als erkend deskundige van expertiseassociatie ARGUS" www.argus-art-experts.be en lid van FEBEX" Federatie van Belgische Expertenverenigingen is Marc Sterken bevoegd in het onderzoek en de waardebepaling van kunstvoorwerpen. Specialisatie: kunst op papieren dragers.
De Tank biedt ruimtes voor jonge creatievelingen in hartje Brugge Het Entrepot.
De Tank biedt ruimtes voor jonge creatievelingen in hartje Brugge. Ateliers voor jonge Brugse creatievelingen. Individuele atelierruimtes voor jonge kunstenaars. voordelig tarief voor jongeren tot 30 jaar. je betaalt per vierkante meter. weekendateliers of korte residenties mogelijk. Ruimte voor creatieve ondernemers of culturele organisaties en co-office. Small: 0 20 m2. Medium: 20 30 m2. Large: 30 40 m2. Extra Large: 40 70 m2. Artiesten 30: 4 m2. Artiesten 30: 5 m2. Weekendateliers korte residenties: 15 per dag 8u. Creatieve ondernemers en culturele organisaties: 7 m2. inclusief EGW en verzekering. Interesse in een atelier?
Atelier2 Izegem, een passie voor interieur, design en kunst, interieurontwerp en creatie.
beeldend atelier Wonderweg.
De deelnemers kiezen bij aanvang van een nieuw werkjaar of ze al dan niet een beeldend atelier willen volgen en kiezen daarbij op welk moment en in welk atelier schilderen, vrije keuze, boetseren, grafiek, tekenen. In elk atelier is een begeleider met een pedagogische opleiding en een specialisatie in de beoefende discipline en een vrijwilliger lesgever aanwezig die ook gediplomeerd is in de discipline die beoefend wordt.
KUNSTWERKT.
Ik ben nog op zoek naar een betaalbaarhoeft niet groot te zijn atelier in Antwerpen centrum. Grootte speelt niet echt een rolals, er maar een lampje en/of stopcontact is ben ik al tevreden. Gebruik het menu links om in de Zoekertjes te zoeken. Plaats je zoekertje gratis via de knop op deze pagina. Je zoekertje blijft tot max. 3 maanden online staan. Enkel zoekertjes die verband houden met beeldende kunsten worden weerhouden. Kunstwerkt behoudt zich het recht voor posts en uploads te weigeren of te verwijderen. Kunstwerkt is de creatieve bondgenoot van iedereen die beeldende kunst beoefent.
Atelier De Kunst.
Atelier De Kunst is een kunstwerkplaats voor mensen met een beperking. De kleurrijke, unieke kunstwerken zijn een aanwinst voor iedere werk of leefomgeving. Atelier De Kunst streeft ernaar haar deelnemers een volwaardige plek in onze samenleving te laten veroveren d.m.v.
Atelier Vanmeenen galerij voor hedendaagse kunst: schilderijenmixed, media en beelden.
atelier vanmeenen conservatie en renovatie van kunst. Onze passie voor kunst ligt aan de basis van onze grote bekommernis voor de conservatie en renovatie van kunst. Voor renovatie en restauratie van kunstwerken worden jaarlijks serieuze bedragen neergeteld.Veel problemen ontstaan door onoordeelkundig inlijsten.Vooral werken op papier, altijd aangewezen op een delicate behandeling, zijn hiervan de dupe.

Contacteer ons