Zoeken naar vloeren

vloeren
Vloeren: parket, laminaat, kurk, vinyl of PVC FloorHouse.
Het grootste aanbod vloeren. Renovatie of bouwplannen? Kies dan voor de juiste vloerbedekking. Want uw vloer is een belangrijk sfeerelement én blikvanger in huis. Kijken en kiezen is gemakkelijk in één van de FloorHouse winkels: Aartselaar, Antwerpen, Wommelgem, Turnhout en Hasselt.
Tegels, vloeren badkamerrenovaties Van Calster, Kwaliteit aan de Laagste Prijs!
Menu Vloer en wandtegels. Specialist in badkamerrenovaties. Verloop van de werken. Maak een afspraak. Van Calster, specialist in vloeren badkamerrenovatie. Vloer en wandtegels. Van Calster KWALITEIT, nergens aan een betere PRIJS! Daar staan wij garant voor. Bekijk al onze promo's' Enkele van onze Deals.
Vloeren Carpetright.
PVC past zich snel aan de temperatuur in de ruimte aan en geeft een geweldige akoestische demping, niet gek dus dat deze type vloeren in snel tempo een ware bestseller aan het worden zijn. PVC vloeren zijn waterafstotend, geschikt voor vloerverwarming, vloerkoeling, heeft een antisliplaag en is gemakkelijk schoon te houden.
Vloer kopen? Plinten, vloerkleden alles voor vloeren.
Zo is het eenvoudig om alles wat je nodig hebt voor jouw nieuwe vloer in een keer te bestellen. Heb je vragen over het leggen van een vloer? Op voordemakers.be vind je diverse klussen over het leggen van verschillende vloeren.
Vloeren Livios.
Alle artikels over vloeren. Bestel gratis documentatie over vloeren. Bereken kostprijs nieuwbouw. Zoek een vakman / handelaar. Speciale actie: Zomeropruimactie Uitzonderlijke prijzen. Discussieer mee over vloeren op ons bouwforum. Ontvang ons wekelijks up-to-date verbouwnieuws. Impermo, ook open voor jou tijdens het bouwverlof!
Vloeren: Alle soorten vloerbekleding en hun eigenschappen.
Zowel voor een klassiek als een meer modern interieur kan je kiezen tussen allerlei soorten vloeren. In deze rubriek vind je een overzicht van alle soorten vloerbekledingen met hun eigenschappen, plaatsingswijze, voorbeelden, prijs per vierkante meter en bijzondere aandachtspunten. DIY Do It Yourself.
Goedkope vloerbedekking vloer kopen? Kwantum.
Hier vind je een ruime collectie met diverse soorten vloeren, zoals laminaat, vinyl-vloeren en vast tapijt. Ook voor trapbekleding en vloerkleden op maat kun je natuurlijk bij ons terecht. Wij garanderen altijd de laagste prijs! Je vloer laten inmeten en plaatsen?
GAMMA Vloeren kopen?
Verder binnen vloeren. 25% korting op alle GAMMA Ambiance en Vita Regular kliklaminaat 7 mm. 20% korting op alle grenen en vuren vloerdelen. 20% korting op alle wand en vloertegels Smart. Merken in vloeren. Jan des Bouvrie. Weber Saint Gobain.
Vloeren en tegels Van Calster Laagste Prijs van België.
Alsook een ruim aanbod parket en laminaat. Dankzij onze samenwerkingen met tegelfabrikanten en de eliminatie van tussenpersonen kunnen wij u de scherpste prijzen bieden op al onze vloeren! Van Calster voorziet speciale condities voor de doe-het-zelvers die hun eigen tegels plaatsen.

Contacteer ons