Meer resultaten voor tekenen

tekenen
Te tekenen Mijn Belfius Belfius.
Tekenen met potlood en draad WISPER.
2019-03-06 1900: 2019-03-06 2130: Europe/Brussels Tekenen met potlood en draad. Een stilleven, een oogopslag of een gedachte. Alles is aanleiding voor een tekening. Tekenen is wandelen met je potlood over het blad, sporen maken. Lijnen en arceringen vormen objecten, figuren.
Suzie gaat tekenen Standaard Boekhandel.
Het vierde deel in de serie staat vol vrolijke chaos en stoute humor. Nieuwe hobby Suzie Ruzie heeft een nieuwe hobby: tekenen. Als eerste probeert ze haar trouwe vriendje Hond na te tekenen, maar haar tekeningen lopen al snel steeds meer uit de hand.
Tekenen met tablets Mediaraven.
Wist je dat je met een tablet ook kan leren tekenen? Of je eigen tekeningen tot leven brengen? In deze workshop leren we op een speelse manier verschillende teken-apps kennen. We starten met een selfie die we versieren, daarna tekenen we op papier en gebruiken we de tablet om stapsgewijs beter te tekenen.
Leren tekenen en schilderen? Fun.
Zo zijn er speciale textielstiften waar kinderen op kleren kunnen tekenen, stiften waarmee ze op ramen hun creatieve geest de vrije loop kunnen laten gaan. Voor elke jongen en elk meisje vind je wel iets waardoor ze met veel plezier urenlang bezig zullen zijn met leren tekenen en schilderen, dat durven wij met zekerheid te garanderen!
Je overeenkomsten digitaal ondertekenen Tempo-Team.
Je hebt recente contracten maar ziet deze niet in de lijst met te tekenen documenten? Ontvang je je overeenkomsten op papier per post of via je consulent, dan kan je deze niet online tekenen. Wens je toch online te tekenen, meld dit dan aan je consulent.
Tekenen met licht Canon Come and See.
Tekenen met licht is een fotografietechniek waarbij licht in een foto wordt geverfd of getekend met een lichtbron die met de hand wordt vastgehouden, tijdens een lange belichtingstijd. Tekenen met licht is een populaire activiteit voor fotografie omdat je vrij eenvoudig geweldige resultaten kunt krijgen.
3D-tekenen.
Vulling Voor 3D Pen 10m x 175mm, Roze Fluo. Vulling Voor 3D Pen 10m x 175mm, Lichtgroen. Vulling Voor 3D Pen 10m x 175mm, Zilver. Vulling Voor 3D Pen 10m x 175mm, Oranje. Vulling Voor 3D Pen 10m x 175mm, Blauw.
Tekenen op zondag! Visserijmuseum Oostduinkerke.
Of hou je er gewoon van om creatief bezig te zijn? Kom dan op zondagnamiddag tekenen in het NAVIGO-museum! We leren op verschillende manieren kijken in de expo Vissen in het verleden. 500 jaar Vlaamse zeevisserij. We tekenen kunstwerken, postkaarten, wapens, skeletfragmentjes, Deskundige begeleiding is voorzien, voorkennis is niet vereist!
ik oefen-tekenen met de muis.

Contacteer ons