Op zoek naar gietvloer?

gietvloer
DEWECO Industriële en design gietvloeren.
Herman De Nayerstraat 9 D, B-2550 Kontich België Tel: 32 3 455 56 36 Fax: 32 3 455 59 66 E-mail: info@deweco.be. Acrylaatvloer Epoxyvloer Troffelvloer Vloercoating Polyurethaan vloer Steentapijt Marmertapijt Cementgebonden gietvloer. Design Sanitair Industrie Garage/Parking Winkelruimte Horeca keuken Bakkerij/Slagerij. Wat is een gietvloer?
Gietvloeren: Soorten Voordelen en prijzen.
En gelukkig maar want een professioneel gelegde gietvloer is door zijn naadloze en strakke look zeker een aanwinst voor de woning. Door het uitgebreide kleurenpalet en brede toepassingsmogelijkheden zal een gietvloer in verschillende eigentijdse interieurs goed tot zijn recht komen.
Soorten gietvloeren DEWECO.
Een epoxyvloer is een gietvloer op basis van epoxyharsen gemengd met polyurethaan of grind. Een epoxy gietvloer heeft dezelfde strakke en moderne look als een polyurethaan gietvloer, maar is minder sterk en heeft minder antislipmogelijkheden dan een acrylaat gietvloer. Wat zijn de voordelen van een epoxy gietvloer?
Gietvloer epoxyvloer Floorcouture Antwerpen Schoten.
Gietvloer van de toekomst.: Op zoek naar de gietvloer van uw dromen? Van plan nieuw te bouwen of te renoveren? Floorcouture is al dertig jaar gespecialiseerd in gietvloer, epoxyvloer, PU vloer, steentapijt, marmertapijt, beton cire en mortex én gietvloeren voor industriële toepassingen.
DRT.
Of dit nu plaatsvindt binnen de designmarkt waar we reeds de eerste gietvloer in een woonkamer hebben geplaatst in 1987, we de eerste partij zijn in de Benelux met een eigen customer service afdeling die werkzaam is voor de gehele kunststof vloeren branche of dat we een nieuwe ultra-dunne betonlaag uitvinden voor een grote industriële klant.
Gietvloer versus betonvloer Gietvloer Livios.
Ook winkels, showrooms en kantoren maken graag gebruik van de gietvloer. Volledig naadloos, waardoor er ook geen vuil tussen voegen kan. Mogelijkheid om er tekeningen en logos in te verwerken. Eenvoudig om op termijn een nieuwe kleur aan de bestaande gietvloer te geven.
Gietvloer Kunstharsvloer Epoxyvloer PU vloer Betonvloer Ongelooflijk strakke gietvloeren.
Vorige Pauze Volgende. Open Huizendag Haaltert 25 november. Vraagt u zich af hoe een Liquidfloors gietvloer er daadwerkelijk uitziet? Ongelooflijk strakke gietvloeren. Copyright 2018 Liquidfloors. Gietvloer badkamer prijs. Epoxy gietvloer prijs. Gietvloer doe het zelf. powered by Olark live chat software.
Gietvloer Antwerpen SENSO Gietvloeren.
Natuurlijk en comfortabel. In onze showroom in Antwerpen vertellen wij u graag over de gietvloer die wij op natuurlijke basis maken. Deze gietvloer is comfortabel en kwalitatief hoogwaardig. Graag vertellen wij u alles over deze gietvloer in onze showroom in Antwerpen!
Gietvloeren Expert: Tips inspiratie voor je gietvloer.
Andere naadloze vloeren. Naast de reeds genoemde kunstharsvloeren en de cementgebonden gietvloer, die zoals reeds gezegd strikt genomen geen echte gietvloer is, zijn er nog heel wat andere soorten naadloze vloeren. Een troffelvloer wordt ook wel eens een mortelvloer genoemd.

Contacteer ons