Resultaten voor Epoxyvloeren

Epoxyvloeren
Epoxyvloeren Kunststofvloeren met epoxy coating Kornuyt.
Epoxyvloeren zijn gietvloeren met een hoge hardheid die tevens naadloos is. Dat betekent dat de vloer onderhoudsvriendelijk is. Steeds vaker worden de epoxyvloeren toegepast in verschillende interieurs. Epoxy is twee maal zo sterk als beton maar ook een stuk lichter qua gewicht.
Epoxyvloeren Oost-vlaanderen goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. 40 resultaten voor epoxyvloeren Oost-vlaanderen. 1 Resinit nv. Kaleweg 9, 9030 Mariakerke Gent. Bezoek onze webpagina. 2 Dunaï Lapin. Papestraat 83, 8560 Wevelgem. Maandag 700: 1930.: 3 De Pauw L. Onderdale 4A, 9910 Ursel Knesselare.
Epoxyvloeren Inspiratie: Info en kostprijs per vierkante meter.
Door het naadloze karakter en de strakke look, zie je epoxyvloeren ook wel terug in het moderne interieur, zij het minder frequent want epoxy heeft ook een aantal nadelen ten opzichte van bijvoorbeeld polyurethaan. Toepassingen van epoxyvloeren. Epoxy is door zijn sterke en vloeistofdichte eigenschappen erg geschikt als coatingmateriaal voor industrievloeren.
Epoxyvloeren Voor Garage tot Woonkamer HIM, Sterk in Vloeren.
Stootvast Op onze epoxyvloeren kan gerust wat vallen deze vloer vangt hoge puntbelasting probleemloos op, zonder beschadigd te worden. Krasvast Scherpe voorwerpen laten op deze vloer geen krassen achter. Gewicht Draagt zonder problemen de zwaarste lasten van machines en/of voertuigen.
Epoxyvloer verven Een overzicht van alle producten.
Epoxyvloer verven Een overzicht van alle producten. Een Epoxyvloer verven vergt een goede voorbereiding en goede producten. Gaat u een Epoxyvloer verven in uw garage let u er dan op dat u een product kiest dat tegen weekmakers bestand is.
Epoxyvloeren E.O.S Home Voor allerlei kwalitatieve soorten vloeren.
ERVARING Reeds meer dan 35 jaar werken wij met epoxy en hebben in al die jaren veel verandering in producten en trends gezien. Producten die vroeger gebruikt werden voldoen niet meer aan de normen en eisen van vandaag en zijn steeds beter, mooier en aangenamer geworden In onze begin periode werden epoxyvloeren enkel gebruikt in de industrie, de laatste 15 jaar werd vooral door jongere architecten epoxyvloeren geplaatst in een leefruimtes, loft, moderne woning, burelen, toozaal enz.
Epoxyvloer: informatie over prijzen en soorten epoxyvloeren G-vloeren.
U kunt bijvoorbeeld gezamenlijk als ondernemers met elkaar optrekken of als VVEs een groter aantal m2 inkopen. Hoe dan ook, in welke organisatorische vorm u uw epoxyvloeren ook inkoopt, de prijs blijft toch vooral afhankelijk van de noodzakelijke werkzaamheden die eraan vooraf gaan.
workshops epoxyvloer en steentapijt voor particulier.
In de namiddag is er de praktijk: aanbrengen van de primer, gieten van de schraaplaag en het gieten van de gietvloer, afwerken van de gietvloer met een topcoat. Een ganse dag boordevol nuttige info hoe je met succes je eigen PU gietvloer, epoxy gietvloer of je steentapijt kan plaatsen.
epoxyvloeren manu-tech gietvloeren.
Epoxyvloeren worden geplaatst in werkplaatsen, garages, voeding en faramaceutische industrie, al dan niet afgewerkt met een toplaag. Deze zelfnivellerende vloer van 2 a 3 mm dikte wordt geplaatst op een bestaande draagvloer zoals vb. chape, beton, polybeton, tegel en houten vloer.
Epoxyvloer Floor Styling Concepts.
Een vloer van epoxy voldoet aan minstens alle onderstaande voordelen.: In vele kleuren verkrijgbaar. Meer informatie over onze epoxyvloeren. U begrijpt, met een epoxyvloer geeft u uw interieur een complete nieuwe opfrisser. En niet voor even, maar voor vele jaren.

Contacteer ons