Resultaten voor Epoxyvloer

Epoxyvloer
Home LUMA EPOXYVLOEREN MERKSEM.
Luma Epoxyvloeren uit Merksem is gespecialiseerd in het plaatsen van korrelvloer, steentapijt, mortelvloer, troffelvloer en marmerstone. Wij leggen nieuwe epoxyvloer aan en renoveren ook oude vloeren. We kijken reeds terug op tal van mooie realisaties in Antwerpen en daarbuiten. Wat is een epoxyvloer?
Epoxyvloer GF kunststofvloeren Stabroek Antwerpen.
Beton look Epoxyvloeren PU vloeren. Epoxyvloeren Marmer en steentapijt PU vloeren Troffelvloeren. Epoxyvloeren, 2 keer harder dan beton! Wat is een epoxyvloer? Epoxyvloeren bestaan hoofdzakelijk uit epoxyharsen. Deze gietvloeren kennen een hoge hardheid. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. Waarom een epoxyvloer?
Epoxyvloer Een hoge kwaliteit Epoxyvloer!
Een stijlvol interieur met een gepaste epoxyvloer. 12 april 2017. Zelf een epoxyvloer aanbrengen, dat kan natuurlijk ook. 7 maart 2017. Een nieuwe epoxyvloer zit als gegoten. 7 maart 2017. Een epoxyvloer als nieuw. 9 februari 2017. De epoxyvloer is ideaal voor ieder bedrijf.
DEPOXY grindvloeren voor grindvloeren, epoxy vloeren of gietvloeren.
Voor mensen die durven te kiezen voor een strak vormgegeven, eigenzinnige interieur levert DEPOXY de trendy Industrie. Voor mensen die durven te kiezen voor een eigentijds en eigenzinnig interieur levert DEPOXY trendy gietvloeren voor d. Marmeretti ook wel Marmer stone genoemd is de nieuwste woonbasic die is ontwikkeld.
Epoxyvloer Floor Styling Concepts.
Hierdoor kunnen wij nu iedereen helpen aan een vloer, gemaakt van epoxy. Volgt u ook? Deel met ons uw wensen aangaande een epoxyvloer! Waar bestaat een epoxyvloer eigenlijk uit? Een epoxyvloer is gemaakt van epoxy. Deze kunststofhars is een hoogwaardige, zelfverlopende massa die gegoten wordt.
Epoxyvloer Gietvloer Antwerpen.
Een epoxyvloer op maat samengesteld dat is de garantie die Gietvloer Antwerpen u te bieden heeft uiteraard de zekerheid van kwaliteit. Om een epoxyvloer voor uw onderneming samen te stellen die perfect aansluit op de eisen nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen.
Epoxyvloer.
Betonnen ondervloeren worden geschuurd of gekogelstraald voordat een primer voor de epoxyvloer kan worden aangebracht. Door het vlamstralen van verontreinigde oppervlakten, kunnen bijvoorbeeld roestplekken of oude verflagen of coatings worden verwijderd. Met de juiste voorbehandeling kan een epoxyvloer op bijna iedere ondergrond worden aangebracht, zelfs op houten ondervloeren.
Epoxyvloer: Sterk belastbare Epoxyvloeren Flowresin.
Het gaat daarbij niet alleen om mechanische belastbaarheid, want een epoxyvloer van Flowresin is tevens perfect bestand tegen chemische belastbaarheid. In ruimtes waarin sprake is van veeleisen omstandigheden komt een epoxyvloer altijd tot zijn recht, waarbij er van de volgende voordelen geprofiteerd wordt.:
IPC Gietvloeren PU-gietvloeren epoxyvloeren.
Dat hebben ze te danken aan hun puike eigenschappen: ze hechten uitzonderlijk goed op zowat alle ondergronden, bezwijken niet onder grote druk en zijn zeer slijtvast. Of u er nu zware machines op plaatst of dagelijks de tango op danst: uw epoxyvloer zal geen barstje vertonen.
epoxy/polyurethaan vloer Bouwinfo.
Bij epoxy heb je geen keuze. Ik merk duidelijk dat je nog geen plaatsing van epoxyvloeren bijgewoond hebt. Ik wil je alleen duidelijk dat het niet evident is een epoxyvloer van een nieuwe toplaag te voorzien wanneer je nog in de woning woont.

Contacteer ons