Meer resultaten voor Epoxyvloer

Epoxyvloer
Epoxyvloer GF kunststofvloeren Stabroek Antwerpen.
Wat is een epoxyvloer? Epoxyvloeren bestaan hoofdzakelijk uit epoxyharsen. Deze gietvloeren kennen een hoge hardheid. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. Waarom een epoxyvloer? Wat zijn de voordelen? Epoxyvloeren zijn niet alleen erg sterk, ze zijn bovendien beschikbaar in alle RAL-kleuren.
Epoxyvloer Daniels de Kroon stoffering.
De laatste tijd zijn er ook steeds meer particulieren die een epoxyvloer in hun woning laten aanbrengen. Men is onder de indruk van de strakke uitstraling en de duurzame eigenschappen van de vloer. Zo is een epoxyvloer.: Leverbaar in vele kleuren en afwerkingen.
Home LUMA EPOXYVLOEREN MERKSEM.
Luma Epoxyvloeren uit Merksem is gespecialiseerd in het plaatsen van korrelvloer, steentapijt, mortelvloer, troffelvloer en marmerstone. Wij leggen nieuwe epoxyvloer aan en renoveren ook oude vloeren. We kijken reeds terug op tal van mooie realisaties in Antwerpen en daarbuiten. Wat is een epoxyvloer?
Epoxyvloeren Kunststofvloeren met epoxy coating Kornuyt.
De epoxy vloer kan namelijk zonder problemen het gewicht dragen van zware voertuigen en machines. In openbare ruimtes zoals een winkelruimtes of showroom wordt epoxy ook veel toegepast, mogelijk met extras, zoals een bedrijfslogo of reclameboodschap als effect in de vloer.
Epoxyvloeren Voor Garage tot Woonkamer HIM, Sterk in Vloeren.
Leverbaar in diverse kleuren. Het is geen verrassing dat de uitstraling van een ruimte enorm wordt beïnvloed door de kleur van de epoxyvloer. Een donkere vloer geeft een robuuste en gezellige indruk, maar is minder geschikt voor bijvoorbeeld parkeergarages omdat gebrek aan licht een gevoel van onveiligheid geeft.
Epoxyvloer.
Betonnen ondervloeren worden geschuurd of gekogelstraald voordat een primer voor de epoxyvloer kan worden aangebracht. Door het vlamstralen van verontreinigde oppervlakten, kunnen bijvoorbeeld roestplekken of oude verflagen of coatings worden verwijderd. Met de juiste voorbehandeling kan een epoxyvloer op bijna iedere ondergrond worden aangebracht, zelfs op houten ondervloeren.
Epoxyvloeren Antwerpen goudengids.be.
Jan Van Rijswijcklaan 194C/3, 2020 Antwerpen. Grote Steenweg 3, 2600 Berchem Antwerpen. 5 Aldiva Works. Neerlandweg 24A, 2610 Wilrijk Antwerpen. Bekijk alle adressen voor Aldiva Works Vocht. 6 Arnaud Gietvloeren. Nijverheidsstraat 72B31/bus 31, 2160 Wommelgem. Specialist in epoxy gietvloeren-pu vloeren-troffelvloeren-steentapijt.
Industries MV Gietvloeren West-Vlaanderen.
Floors4You Uw gietvloer specialist.
FIXED SAND een topproduct voor de particuliere woning Alle eigenschappen van bovenvermelde FIXED SAND maar mits een extra werkdag en het aanbrengen van een matte polyurethaan toplaag is het visueel een zeer aantrekkelijke vloer met alle positieve punten van een industriële vloer.
Industriële Epoxyvloeren Onze Vloeren Excellent Gietvloeren.
Het nadeel is dat bij beweging de ondergrond kan scheuren. Daarom is een epoxyvloer enkel adviseerbaar als hoogglansvloer. Epoxy heeft als basisingrediënt kunststof en dat is van nature glanzend. Een epoxyvloer heeft een aantal uitzonderlijke voordelen.: zeer sterk en hard.

Contacteer ons